Asekaappi xxl

Asekaapit | XXL

asekaapit Asekaapit – Asetarvikkeet | XXL

Laadukkaat asekaapit löydät XXL:n valikoimasta. Käyttäjäystävällisessä asekaapissa säilytät kiväärien lisäksi myös muita varusteita.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta asekaapit Asekaapit XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Asekaapit 30 päivän hintalupauksella.

PSSO Sns/8 Gse, asekaappi – Harmaa – XXL

PSSO Sns/8 Gse, asekaappi – Harmaa – Asekaapit | XXL

SNS/8 GSE on kehitetty haulikoiden, kiväärien ja keskeisten aseosien säilytykseen. Asekaappi on suunniteltu ja rakennettu RISEn uusien vaatimusten mukaan …

Lue lisää tuotteesta PSSO Sns/8 Gse, asekaappi. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Psso Sns/5GS, asekaappi, Harmaa – XXL

PSSO Psso Sns/5GS, asekaappi – Harmaa – Asekaapit | XXL

Tyyppi-hyväksytty asekaappi, jossa on iso ylähylly ja 9 kivääripidikettä. Kaapissa on lisäksi 6 isoa ovihyllyä, joissa on runsaasti tilaa pienille …

Lue lisää tuotteesta Psso Sns/5GS, asekaappi. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Psso Sns/4s, asekaappi, Harmaa – XXL

PSSO Psso Sns/4s, asekaappi – Harmaa – Asekaapit | XXL

Lue lisää tuotteesta Psso Sns/4s, asekaappi. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

PSSO SND Weight Disc, painolevy asekaappiin – Harmaa – XXL

PSSO SND Weight Disc, painolevy asekaappiin – Harmaa – Asekaapit | XXL

SND-painolevy on valmistettu ammattilaistehtaassa, jolla on yli 30 vuoden kokemus asekaappien valmistuksesta. Painolevy on helppo kiinnittää ja ankkuroida …

Lue lisää tuotteesta SND Weight Disc, painolevy asekaappiin. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Asekaappi – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Metsästys ja kalastus, 29; Sisustus ja huonekalut, 4. Autot, 1; Työkoneet ja kalusto, 1. Urheilu ja ulkoilu, 1; Kirjat ja lehdet, 1. Kaikki, 37.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 35ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Otso 5 asekaappi | Motonet Oy

Otso 5 -asekaappi viidelle aseelle. Täyttää aselain vaatimukset, kun kaapissa säilytetään enintään 5 asetta (ei ERVA).

Otso 5 -asekaappi viidelle aseelle. Täyttää aselain vaatimukset, kun kaapissa säilytetään enintään 5 asetta (ei ERVA).• Vahva kampalukko• Jämäkkä…

Metsästäjät! | Täällä on varmasti tietoa: hankin marraskuisen …

kulutusjuhlan alennusmyynnistä xxl:n valikoimasta uuden asekaapin … xxl.fi. PSSO Sns/8 Gse, asekaappi – Harmaa – Asekaapit | XXL. Other posts.

Asekaapit, patruunakaapit, lukot ja telineet – Karkkainen.com

Asekaapit, patruunakaapit, lukot ja telineet | Karkkainen.com verkkokauppa

Asekaapit turvallisempaan arkeen Missä säilytät aseitasi? Onko tila turvallinen ja täyttääkö se lain vaatimukset? Nämä ovat oleellisia kysymyksiä kaikille …

Asekaapit turvallisempaan arkeen

Missä säilytät aseitasi? Onko tila turvallinen ja täyttääkö se lain vaatimukset? Nämä ovat oleellisia kysymyksiä kaikille metsästäjille ja aseharrastajille. Laadukkaat asekaapit luovat turvallisuutta.

Lukittava asekaappi varmistaa sen, etteivät vaaralliset aseet joudu vääriin käsiin. Se pienentää myös asevarkauden riskiä sekä auttaa pitämään aseet kunnossa ja järjestyksessä.

Säilytä aseet oikein!
Aseen oikeanlainen säilyttäminen kuuluu jokaisen metsästäjän ja ampuma-aseharrastajan velvollisuuksiin. Aseet ja tarvikkeet on jokaisen huolehdittava lainmukaisesti säilytykseen. Tämän lisäksi tulee huolehtia, että on voimassa oleva aseenkantolupa.

Suomessa on kattava aselaki, joka säätelee muun muassa sekä aseen tilapäistä että vakituista säilyttämistä. Yksittäisenä poimintana lakitekstistä voi nostaa esiin sen, että yli viiden aseen omistajan täytyy hankkia turvakaappi aseiden säilyttämiseen tai järjestää muu säilytystila, jonka poliisi hyväksyy.

Aseen vakituinen säilytyspaikka pitää olla sen henkilön, jolla on lupa kyseiseen aseeseen, kotona tai muussa vastaavassa paikassa. Asetta voi myös säilyttää henkilö, jolla on oikeus lainata ampuma-asetta.

Aseen omistajan tulee aina huolehtia siitä, että aseen säilytystila on turvatasoltaan ja valvottavuudeltaan laillisesti hyväksytty asekaappi tai vastaava tila. Tilan tulee olla murtoturvallinen ja lukittava niin, että asetta ei ole helppo anastaa tai ottaa luvatta käyttöön.

Hanki laadukas turvakaappi aseille!
Asekaappia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko asekaappi sertifioitu ja kuinka monelle aseelle kaappi on tarkoitettu. Esimerkiksi Kärkkäisen verkkokaupassa myytävistä malleista pienin on tarkoitettu kolmelle ja suurin kahdellekymmenelle aseelle.

Paras asekaappi on sellainen, että siinä on omat paikat aseille, aseen osille ja muille tarvikkeille. Tällöin tavarat pysyvät järjestyksessä ja ne on helppo ottaa aina uudestaan käyttöön.

Tuotemerkeistä muun muassa Gyttorp valmistaa sertifioituja ja asekaappivaatimukset täyttäviä tuotteita. Esimerkiksi Gyttorp G3/S1/8NT -asekaappi on tarkoitettu neljälle aseelle. Sen lisäksi, että kaappi on rakenteeltaan laadukas ja kestävä, siinä on erikseen lukollinen patruunansäilytys ja puhdistuspuikkojen pidike.

Myös Anar-tuotemerkin mallistosta löytyy uuden aselain hyväksymiä asekaappeja. Muun muassa Anar Safety 7 on EN14450 sertifioitu ja hyväksytty. Lisäksi kaapissa on teline asiakirjoille ja luville, pidikkeet puhdistusvälineille ja vahva vaahtomuovinen asetuki, joka pitää aseet tukevasti paikoillaan.

Kärkkäisen verkkokaupasta kannattaa hankkia asekaapit edullisesti. Sieltä voi valita kaapin koon sen mukaan, kuinka monta asetta tulee lukollisessa tilassa säilyttää. Edullinen asekaappi on pienin ja maksaa 300 – 400 euroa. Suurin ja kallein maksaa yli 1000 euroa.

Asekaappi on tärkeä varuste. Sitä tarvitsee metsästäjä, rata-ammunnan harrastaja, keräilijä ja kuka tahansa muu aseharrastaja. Tarvittaessa asekaappia voi käyttää turvakaappina, jolloin erillistä kassakaappia ei tarvitse hankkia.

Keywords: asekaappi xxl, xxl asekaappi