Hilkka.fi kirjautuminen

Hilkka-mobiili – sovellukset – Google Play

Hilkka-mobiili – Google Play ‑sovellukset

Hilkka™-järjestelmän helppokäyttöinen mobiilisovellus soveltuu hyvin kotihoitoon, kotipalveluihin ja asumispalveluun. Hilkka-mobiili tukee liikkuvan työn …

Hilkka™-mobiili soveltuu hyvin kotihoitoon, kotipalveluihin ja asumispalveluun.

Hilkka-mobiili soveltuu kotihoitoon ja kotipalveluihin – Fastroi

Hilkka-mobiili soveltuu kotihoitoon ja kotipalveluihin | Fastroi

Hilkka-mobiili toimii Android-puhelimissa. Käyttäjä näkee mobiilista asiakastiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä. Hoivatyöntekijä voi tarkistaa mobiilista mm.

Hilkka-mobiili soveltuu hyvin kotihoitoon ja kotipalveluihin. Mobiilisovellus tukee kotihoidon ja kotipalvelujen liikkuvan työn luonnetta.

Hilkka-järjestelmä kotihoitoon ja asumispalveluihin – Fastroi

Hilkka-järjestelmä kotihoitoon ja asumispalveluihin | Fastroi

28.10.2020 — Hilkka-järjestelmä on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto kotihoitoon, kotiin annettaviin palveluihin ja asumispalveluihin.

Hilkka-järjestelmä on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto kotihoitoon, kotiin annettaviin palveluihin ja asumispalveluihin.

Fastroi HILKKA™ – kotihoidon mobiili … – Ite wiki

Fastroi HILKKA™ – kotihoidon mobiili toiminnanohjausjärjestelmä | ite wiki

Fastroi HILKKA™ – kotihoidon mobiili toiminnanohjausjärjestelmä on älykäs ja helppokäyttöinen ratkaisu kotiin tarjottavan palvelun kokonaisvaltaiseen ..

Hilkka – Netvisor Marketplace

Hilkka – Marketplace

Hilkka-järjestelmä on kehitetty yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa ja Hilkkaa käyttää päivittäin yli 35.000 sosiaalialan ammattilaista.

Fastroi Hilkka – Procountor

Valitse tai luo Procountorin käyttäjätunnus (API-käyttäjä) , johon integraatio liitetään. Varmista, että käyttäjälle on Procountorissa asetettu integraatiossa …

Fastroi Hilkka: Toimiva tietojärjestelmä vapauttaa …

Fastroi Hilkka: Toimiva tietojärjestelmä vapauttaa hoivayrittäjän aikaa asiakastyöhön

25.8.2021 — HILKKA™-toiminnanohjauksen avulla sotealan yritys voi kehittää asiakaskohtaista, … PSOP-rajapinnalla Parastapalvelua.fi-järjestelmään.

HILKKA™-toiminnanohjauksen avulla sotealan yritys voi kehittää asiakaskohtaista, yksilöllistä hoitoa sekä lisätä asiakas- ja potilasturvallisuutta sekä hoitoa koskevan tiedon välittämistä.

HILKKA™-TOIMINNANOHJAUSJÄR – Theseus

kirjoittanut S Partanen · 2018 — Työssä tutkittiin Fastroi Oy:n HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä. … taja ei ole kirjautunut ohjelmistoon tietyn ajan kuluessa, tärkeät viestit …

Kanta-palvelut ja FastROI HILKKA – TESO ry

Lue lisää Kanta-palveluista ja HILKKA järjestelmästä täältä. TESO ry, PL 35, 02701 Kauniainen. toimisto@teso.fi · Hallitus · Kirjaudu jäsensivuille

Keywords: hilkka.fi kirjautuminen