Kahoot kysymyksiä itsestä

Paras ystävä-tietokilpailu: 100 kysymystä bestie-testaajaksi …

Paras ystävä-tietokilpailu: 100 kysymystä bestieesi testaamiseksi vuonna 2022 – AhaSlides

5.12.2022 — AhaSlides on saanut 45 kysymystä JA vaivattoman latauksen testataksesi bestieäsi! … Mikä on tärkein asia, josta en pidä itsessäni?

Etsitkö all-in-one-parhaan ystävän tietokilpailua? AhaSlides on saanut 45 kysymystä JA vaivattoman latauksen testataksesi bestieäsi!

Kuinka hyvin tunnet minut? Kysymykset | Paras ystäväkilpailu

31.7.2020 — Olemme keränneet parhaat, kuinka hyvin tunnet minua koskevia kysymyksiä ystävillesi, perheellesi, murskata tai poikaystävällesi.

Kuinka hyvin rakkaasi tuntevat sinut? Upeat kysymyksemme ovat helppo ja hauska tapa selvittää se. Olemme keränneet parhaat, kuinka hyvin tunnet minua koskevia kysymyksiä ystävillesi, perheellesi, murskata tai poikaystävällesi.

33 kysymystä, ystävä vastaa – E2O

33 kysymystä, ystävä vastaa – E2O

10.2.2019 — Ehkäpä stressaat itsestäsi riippumattomista asioista. Kiire, neljän ruuhkat, jonotus, ylimääräinen säätäminen ym… 10. Oudoin tapani?

Vinkkejä tietovisaan (päivänsankari) sekä esittelyyn!? – Vauva

Keskustelu – Vinkkejä tietovisaan (päivänsankari) sekä esittelyyn!? | Aihe vapaa | Vauva

30.9.2017 — Eli tarjoitus järkätä juhliin tietovisa, jossa kysymykset koskee itse juhlakalua. Esimerkkinä. “Mikä oli päivänsankarin ekan kissan nimi?”.

Kysymyksiä pariskunnille: 50 hauskaa kysymystä

Kysymyksiä pariskunnille: 50 hauskaa kysymystä | KAUKOKAIPUU

1. Mikä on koko nimeni? · 2. Milloin on syntymäpäiväni? · 3. Mitä teimme ensimmäisillä treffeillemme? · 4. Mikä on suosikkiruokani? · 5. Mitä ruokaa en voi sietää?

Kysymyksiä pariskunnille on hauska peli, jota voi pelata oman puolison kanssa. Tee 50 pariskunta-kysymystä ja testaa, kuinka hyvin tunnette!

38 mielenkiintoista kysymystä ystävälle – tulet yllättymään …

38 mielenkiintoista kysymystä ystävälle – tulet yllättymään vastauksista

2.2.2022 — 38 mielenkiintoista kysymystä ystävälle – tulet yllättymään vastauksista … Jos saisit nimetä itsesi uudelleen, minkä nimen valitsisit?

Kahoot – Peda.net

Kahoot! on tietovisa-alusta, johon laaditaan kysymyksiä ja niihin … Vastausaika on rajattu (itse valittu) ja sovellus näyttää tulostaulukon ja oikeiden ja …

100 kysymystä itsestäni: • iideeaa` • IRC-Galleria

100 kysymystä itsestäni:Torstai 28.06.2007 13:55. 1.Etunimi: Iida-Miina 2.Lempinimi: Iita,Iitu,Iitsukka,Itukka… 3.Syntymävuosi: 1994

Kahoot: Tee tietovisa nettipalvelussa | Kotimikro.fi

22.11.2022 — Nyt voit lisätä kysymyksiä Kahoot-visaasi. Kysymysten teon jälkeen visa pitää avata osallistumista varten – tee se valitsemalla “Launch”.

Kahoot-palvelussa voi helposti laatia oman tietovisailun. Kahoot on hauska ja helppo visailupalvelu koko perheelle.

Keywords: kahoot kysymyksiä itsestä