Taika kuoppamäki wikipedia

Laulun taika – Wikipedia

Jukka ja Taika Kuoppamäki olivat vuonna 1996 perustaneet Taika-nimisen kansanmusiikkiryhmän, joka esitti lauluja juhlissa ja konserteissa.

Lemmen taika – Wikipedia

Lemmen taika on Taika ja Jukka Kuoppamäen kolmas ja viimeinen yhteinen albumi vuodelta 1998. Musiikillisesti se jatkaa samaa linjaa kuin edelliset levyt Laulun …

Joulun taika – Wikipedia

Projektin tekeminen oli vaikeaa, sillä Kuoppamäet olivat olettaneet, että albumi tehdään edellisen Laulun taika -levyn tavoin pelimannihengessä.

20 suosikkia – Sade on mun kyyneleeni – Wikipedia

20 suosikkia – Sade on mun kyyneleeni on Taika ja Jukka Kuoppamäen vuonna 2002 julkaistu kokoelma-albumi. Se on osa 20 suosikkia -kokoelmalevysarjaa.

Jukka Kuoppamäki – Wikipedia

Jukka Kuoppamäki (s. 1. syyskuuta 1942 Helsinki) on suomalainen laulaja, säveltäjä, sanoittaja, lauluntekijä, äänitetuottaja ja pappi.

Tiedosto:Kuoppamäki Joulun taika.jpg – Wikipedia

Kuoppamäki_Joulun_taika.jpg ‎(500 × 500 kuvapistettä, 39 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg). YhteenvetoMuokkaa. Kuvaus. Taika & Jukka Kuoppamäki: Joulun taika …

Tiedosto:Laulun taika.jpg – Wikipedia

Laulun_taika.jpg ‎(500 × 500 kuvapistettä, 61 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg). YhteenvetoMuokkaa. Kuvaus. Taika ja Jukka Kuoppamäki: Laulun taika -albumin …

Taika Kuoppamäki – Wikidata

4.9.2022 — Finnish singer. Taika. In more languages. Spanish. Taika Kuoppamäki. cantante finlandesa. Traditional Chinese. No label defined.

Finnish singer

Sirpa ja Jukka Kuoppamäki saivat suurperheen suunnittelematta

14.8.2016 — Jukka Kuoppamäki valitsi koulun tansseissa tyttöjoukosta pienimmän ja … Miika (1969), Taika (1973), Joona (1975) ja Aarni (1983).

Jukka Kuoppamäki valitsi koulun tansseissa tyttöjoukosta pienimmän ja pahasuisimman, Sirpan. Noista tansseista on kulunut 55 vuotta.

Suosikki-lehden valokuvaaja puki Kuoppamäet pappisperheeksi

30.12.2021 — Laulajalegenda Jukka Kuoppamäki on elämänsä valtatiellä. … Taika, Inka, Aarni, Sirpa, Jukka, Joona, Miika ja Anna. Jukka ja Sirpa …

Keywords: taika kuoppamäki wikipedia