Vapiano Helsinki – Ravintolan menu, sijainti ja lisätietoa

Vapiano Helsinki on italialainen ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ruokia. Menusta löytyy perinteisiä italialaisia ruokia, kuten pasta, pizza ja salaatti. Jokainen ruokalaji valmistetaan alusta asti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ravintolassa käytetään vain laadukkaita raaka-aineita, joten ruoan maku on taatusti herkullinen.

Pasta

Vapianon pastavalikoima on suuri ja monipuolinen. Voit valita haluamasi pastan ja lisätä siihen oman suosikkikastikkeesi. Kastikkeet vaihtelevat perinteisistä tomaattikastikkeista kermaisiin vaihtoehtoihin. Erityisen suosittuja ovat carbonara ja bolognese.

Pizza

Pizzaa voi tilata niin pienissä kuin suurissakin koossa. Täytteiden valikoima on laaja ja voit valita juuri ne ainekset, joista pidät. Vapiano käyttää pizzojen valmistuksessa aitoa italialaista ohutta pohjaa, joka tekee pizzasta maistuvan ja rapean. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi klassista margheritaa tai tuoreista raaka-aineista valmistettua primaveraa.

Salaatti

Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, Vapianon salaattivalikoima on täynnä herkullisia vaihtoehtoja. Voit valita valmiin salaatin tai koota oman salaattisi yhdistelemällä eri aineksia. Valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia vihanneksia, proteiininlähteitä ja kastikkeita.

Sijainti

Vapiano Helsinki sijaitsee Itäkeskuksessa. Ravintola on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla, ja se sijaitsee aivan kauppakeskuksen yhteydessä. Voit tulla nauttimaan herkullisesta ateriasta yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko perheen voimin.

“Itäkeskuksen Vapiano on suosittu ravintola, jossa ruoka on aina tuoretta ja maukasta. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Suosittelen ehdottomasti vierailemaan!”– Ravintola-arvosteluasiakas

Lisätietoa

Vapiano Helsinki on avoinna päivittäin lounas- ja illallisaikaan. Ravintolassa on myös oma baari, josta voit tilata virvokkeita ruoan kanssa. Palvelu on rentoa ja asiakkaat voivat itse käyttää korttiaan, jolla tilauksen maksaminen tapahtuu. Ravintolassa on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia.

Tervetuloa Vapiano Helsinkiin!

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Vapiano Helsingissä?

Vapiano sijaitsee Helsingin keskustassa.

Mitä ruokaa Vapiano tarjoaa?

Vapiano tarjoaa pastaa, pizzaa ja salaattia.

Onko Vapiano avoinna myöhään?

Kyllä, Vapiano on avoinna myöhään iltaisin.

Mitkä ovat Vapianon aukioloajat?

Vapianon aukioloajat vaihtelevat, mutta yleensä se on avoinna lounaasta myöhäiseen iltaan.

Voiko Vapianosta tilata ruokaa mukaan?

Kyllä, Vapianosta voi tilata ruokaa mukaan.

Millainen on Vapianon menu?

Vapianon menu sisältää erilaisia pastavaihtoehtoja, pizzoja ja salaattia.

Onko Vapiano Itäkeskuksessa?

Kyllä, Vapiano sijaitsee myös Itäkeskuksessa.

Mikä on Vapianon suosituin pizza?

Vapianon suosituin pizza on Margherita.

Mitä lisukkeita voi valita Vapianon annoksiin?

Vapianosta voi valita lisukkeiksi esimerkiksi parmesaanijuustoa, chiliä tai oliiviöljyä.

Onko Vapiano lapsiystävällinen ravintola?

Kyllä, Vapiano on lapsiystävällinen ravintola ja tarjoaa myös lasten annoksia. Vapianosta löytyy herkullisia vaihtoehtoja Helsingissä. Olitpa sitten pastan, pizzan tai salaatin ystävä, Vapianon monipuolisesta menusta löydät varmasti suosikkisi. Oli halusi sitten syödä paikan päällä, nauttia ruokaa mukaan tai tilata kotiinkuljetuksen, Vapiano tarjoaa joustavia vaihtoehtoja ruokailuun. Vapianon keskeinen sijainti Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa tekee siitä helppokäyttöisen vaihtoehdon. Ravintola on myös lastenystävällinen, joten koko perhe voi nauttia herkullisesta ruoasta yhdessä. Kokeile Vapianon suosituimpia annoksia, kuten herkullista Margheritaa tai täyteläisiä pastoja. Voit myös valita lisukkeiksi oman maun mukaan esimerkiksi parmesaanijuustoa tai chiliä. Huippulaatuisten raaka-aineiden ja maukkaan maun ansiosta Vapiano on varma valinta ruokailuun Helsingissä.

Artiklen Vapiano Helsinki – Ravintolan menu, sijainti ja lisätietoa har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 16 anmeldelser