Xxl frisbeegolf kori

Guru Disc Golf Practice Basket, frisbeegolf-kori – Punainen – XXL

Guru Disc Golf Practice Basket, frisbeegolf-kori – Punainen – Frisbeegolf Tarvikkeet | XXL

Disc Golf Practice Basket, frisbeegolf-kori, Punainen · 30 päivän hintalupaus · 100% tyytyväisyystakuu · 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus · Ilmainen palautus ja …

Lue lisää tuotteesta Disc Golf Practice Basket, frisbeegolf-kori. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Innova Discatcher Traveler, frisbeegolfkori – Keltainen – XXL

Innova Discatcher Traveler, frisbeegolfkori – Keltainen – Frisbeegolf Tarvikkeet | XXL

Traveler-korin keveys ja pelkistetty muotoilu tekee siitä erinomaisen valinnan myös kouluihin. Kun hankit DISCatcher® Traveler -korin, pääset aina pelaamaan.

Lue lisää tuotteesta Discatcher Traveler, frisbeegolfkori. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Guru Disc Golf Pro Basket Portable, frisbeegolfkori – XXL

Guru Disc Golf Pro Basket Portable, frisbeegolfkori – Assorted Colors – Frisbeegolf Tarvikkeet | XXL

Kevyt ja vakaa frisbeegolfkori. Harjoittele puttausta tai tee oma väylä. 12 pystyketjua, joissa on kaksinkertaiset ristikkäiset ketjut. Paino: 18 kg. Korkeus: …

Lue lisää tuotteesta Guru Disc Golf Pro Basket Portable, frisbeegolfkori. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Guru Mini Disc Golf, frisbeegolf-setti – STD – XXL

Guru Mini Disc Golf, frisbeegolf-setti – STD – Frisbeegolf Tarvikkeet | XXL

Kokonsa puolesta rata sopii myös lasten käyttöön. Tuotetiedot: – Pieni frisbeegolfkori – Korin materia. Tekniset tiedot. Fade: …

Lue lisää tuotteesta Mini Disc Golf, frisbeegolf-setti. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Aloita frisbeegolf – XXL

Aloita frisbeegolf | XXL

Frisbeegolfradat ovat yleensä 18-väyläisiä, mutta se voi myös vaihdella eri radoilla. Korit sijaitsevat normaalisti 50m–200m päässä toisistaan.

Mitä frisbeegolf on

Frisbeegolf | Motonet Oy

Valikoimassamme on tuotteita frisbeegolfin aloittamiseen, Motonetista löydät kiekot, korit ja kantolaukut. Tutustu Motonet-tavarataloissa tai tilaa netistä.

Motonetista löydät entistä laajemman valikoiman frisbeegolfkiekkoja ja frisbeegolfkoreja ja tarvikkeita. Klikkaa ja tutustu!

Frisbeegolf | Karkkainen.com verkkokauppa

… Latitude 64, Westside, Dynamic Discs, Prodigy Disc, Prodiscus, Viking Discs & Galaxy Disc Golf. Löydät meiltä myös hyvän valikoiman frisbeegolf-koreja.

Frisbeegolf kerää valtavasti harrastajia

Tiesitkö mitä frisbeegolf-kiekkojen numerot tarkoittavat? Ensimmäinen numero (1-14) tarkoittaa kiekon nopeutta, Speed. Suurempi numero tarkoittaa nopeampaa kiekkoa. Hitaammat kiekot ovat helpompia heittää ja sopivatkin näin paremmin aloittelijoille. Nopeammat kiekot vaativat enemmän voimaa ja tekniikkaa. Toinen numero tarkoittaa Glideä (1-7), eli sitä miten hyvin kiekko liukuu eli liitää. Mitä suurempi luku, sitä parempi liito. Aloittelijoille suosittelemme kiekkoja hyvällä liidolla, jolloin heittoihin saa helpommin pituutta. Kolmas numero tarkoittaa kääntymistä (Turn, vakaus, -5 – +1). Aloittelijan kannattaa valita alivakaa, eli pienen turn-luvun kiekko. Neljäs numero tarkoittaa feidiä (Fade, 0-5). Fade 0 -kiekko laskeutuu suoraan, mutta fade 5 kiekko kaartaa lennon lopussa voimakkaasti. Aloittelijalle sopii parhaiten pienellä feidillä olevat kiekot.

Kärkkäisen valikoimista löytyvät mm. seuraavat merkit: – Innova, Discmania, Discraft, Latitude 64, Westside, Dynamic Discs, Prodigy Disc, Prodiscus, Viking Discs & Galaxy Disc Golf. Löydät meiltä myös hyvän valikoiman frisbeegolf-koreja.

Frisbeegolf Harrastajan harjoitussetti (Target Pro …

Frisbeegolf Harrastajan harjoitussetti (Target Pro Frisbeegolfkori + 6 kiekkoa) – Kuntokauppa.fi

11.8.2022 — Target Pro Frisbeegolfkori Jämäkkä ja helposti liikuteltava kori 27 ketjulla; Yikun Phoenix Line Gui Putteri (vaaleansininen) Vakaa putteri, …

Kesän hittituote: kaiken kattava frisbeegolf-harjoitussetti harrastajalle! Kokosimme samaan pakettiin laadukkaan maalikorin sekä kuusi kestävää frisbeegolf-kiekkoa. Tällä setillä treenaat heittoja niin kotipihassa, mökillä kuin avoimilla kentilläkin. Mukana tulevilla Yiukun Phoenix Line -sarjan kiekoilla pelaaminen sujuu kaikissa heittotilanteissa myös julkisilla radoilla.Target Pro Frisbeegolfkori  sopii erinomaisesti treenikoriksi kotipihaan tai  mökille. Korin kasaaminen ja purkaminen onnistuu nopeasti ilman työkaluja, joten kuljettaminen käy kätevästi vaikka auton tavaratilassa. Korin voi ottaa mukaan pihalle tai puistoon ja käyttää esimerkiksi puttitreeneihin tai väliaikaisten väylien tekemiseen suuremmilla kentillä. Noin 14 kiloa painava kori on jämäkkää tekoa, joten se ei kaadu kovemmankaan heiton voimasta. 27 ketjua nappaavat osumat sisäänsä varmasti.Settiin kuuluvat kuusi erilaista kiekkoa tarjoavat pelivälineen kaikille matkoille ja heittotekniikoille. Kiekkojen Phoenix Line -muovi on pitkäaikaiseen käyttöön kehitetty kestävä ja läpinäkyvä premium-tason muovi.Harrastajan harjoitussettiin sisältyy: Target Pro Frisbeegolfkori Yikun Phoenix Line Gui Putteri (vaaleansininen) Yikun Phoenix Line Kui Midari (sininen) Yikun Phoenix Line Fu Väylädriveri (keltainen) Yikun Phoenix Line Hu Väylädriveri (valkoinen) Yikun Phoenix Line Jun Pituusdraiveri (pinkki) Yikun Phoenix Line Da’e Pituusdraiveri (tumma punainen) Kaupan päälle kätevä nyörillinen kiekkopussi kiekkojen säilyttämiseen ja kuljettamiseen

Frisbeegolf – Budget Sport

Frisbeegolf | Budget Sport

Frisbeegolfia pelataan heittämällä frisbeekiekkoa peliväylällä kohti kiinteää maalikoria. Uusi heitto suoritetaan aina siitä paikasta, mihin edellinen …

Frisbeegolf on harrastus, joka sopii kaikille. Meiltä löytyy laaja valikoima huippumerkkejäfrisbeegolfharrastukseen ja ammattimaiseen makuun!

Keywords: xxl frisbeegolf kori, frisbeegolf kori xxl, frisbeegolf-kori xxl